logo

Een stad vol leuke banen; ga werken in de horeca!

Horecabaantjes

Iedere maandag laten we zien welke toffe banen Tilburg te bieden heeft. Hier een kleine selectie van de banen in de horeca.

Stadsbrouwerij013

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je flexibel inzetbaar? In deze functie zoeken zij stoere jongens of meiden die komen helpen om de spoelkeuken op orde te houden.

’t Elfde Gebod

Bij dit gezellige eetcafe zijn ze op zoek naar medewerk(st)ers bediening. Het is zowel mogelijk om parttime als fulltime te werken.

Faja Lobi

Heb jij passie voor exotisch koken, verantwoordelijkheid voor de keuken en creativiteit? Zo ja, dan ben jij welkom in de keuken van Faja Lobi.

Ribsfactory

Ben jij het vrolijke gezicht dat Ribsfactory zoekt? Ga werken in de bediening.

Grand Café Puur

Heb jij affiniteit met koken en is het ontbijt jouw favoriete maaltijd van de dag? Dan is dit iets voor jou!

Meer horeca

Er zijn nog meer banen in de horeca te vinden. Wil jij weten of jouw favoriete zaak er tussen staat? Check dan de overige vacatures via deze link. 

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden