Een succesvolle eerste editie van Tilburgs Winter Wonder Circus

Tilburgs Winter Wonder Circus

De eerste editie van het Tilburgs Winter Wonder Circus, een nieuwe traditie gestart door de Brabantse circusdirecteur Kevin van Geet, is achter de rug. Maar liefst tien voorstellingen werden gepresenteerd in een heerlijk verwarmde tent, met acrobaten, clowns en dieren.

Een tevreden publiek

Keer op keer was het publiek razend enthousiast. Het beloonde de voorstelling met staande ovaties en een vijf-sterrenwaardering op Facebook. Dit enthousiasme heeft geleid tot zo veel mond-tot-mondreclame dat het circus een extra show inplande op de laatste zondag van de speelperiode en deze tot op de laatste stoel uitverkocht!

Op naar volgend jaar

In totaal bezochten bijna 5.000 mensen uit heel Midden-Brabant het Tilburgs Winter Wonder Circus. Dit betekent een terugkeer van dit mooie circus, en wel van 25 januari tot en met 3 februari 2019. Natuurlijk met een geheel nieuwe, twee uur durende circusvoorstelling.

Circusdirecteur Kevin van Geet is dankbaar voor de warme waardering van het Tilburgse publiek, partners én de Gemeente Tilburg en hoopt ook volgend jaar weer veel bezoekers te mogen begroeten.