Een unieke kraam op de Meimarkt voor het KiKaTeam013

KiKaTeam013

Hoe ironisch het ook is, de Meimarkt vindt dit jaar plaats op 3 en 4 juni. Het KiKaTeam013 en de jongens en meisjes die de KiKa Estafette Run gaan lopen, staan dit jaar met een leuke kraam op de markt. Kom vooral langs deze kraam en steun KiKa door te doneren bij deze vijf geweldige Tilburgers. en wie weet win jij wel een LG Full HD televisie!

KiKaTeam013

De vijf Tilburgse deelnemers gaan in september de KiKa Estafette Run lopen. Dat is 285 kilometer hardlopen verdeeld over drie dagen, van Groningen naar het Maxima Medisch Centrum in Utrecht. Zij doen dit omdat ze het goede doel een erg warm hard toedragen, en het sportieve element graag beetpakken om hier iets mee te doen. De aankomende Meimarkt in Tilburg staan deze vijf helden ook met een stand op de Meimarkt.

Je kunt de kraam van KiKaTeam013 duidelijk herkennen aan het paars/oranje logo. Bij de kraam van het KiKaTeam013 kan je zoals je gewend bent van de Meimarkt leuke prullaria scoren, iedereen kan lekker komen struinen en naar dat ene artikel waar ze al zo lang naar op zoek waren.

Steun KiKa

Vind je toch niet wat je zocht, maar had je graag bijgedragen aan het goede doel? Niet getreurd! Steun KiKaTeam013 met een donatie van €2,- en ontvang een lootje waarmee je kans maakt op een splinternieuwe LG 49’inch full HD televisie!