Een winnaar en een flashmob bij het Q-ijsblok!

Maar liefst 30 sms'jes heeft Jos verstuurd, maar dat heeft hem geen windeieren gelegd. Jos Langens uit Wijchen zat slechts 15 seconden naast het moment dat de eerste sleutel uit het Q-ijsblok op de grond viel en won daarmee een gloednieuwe Mini Cooper!

In het programma van Jeroen van Inkel kreeg Jos donderdagmiddag de sleutels van de auto overhandigd. Bekijk onderstaande video!

Klik hier om te zien hoe je kan stemmen!

Een flashmob bij het Q-ijsblok

Het is koopavond in Tilburg en het is druk bij het Q-ijsblok. Ineens komen er nog meer mensen bij en wordt er door een paar bezoekers gedanst op de muziek van Pink. En dan… dan beginnen steeds meer mensen mee te dansen op het nummer 'Raise Your Glass'.

Wat gebeurde er nu? Wouter van der Goes was getuige van een heuse flashmob! Zo'n 40 dansers en danseressen uit Tilburg hadden het idee bedacht om te gaan dansen bij het Q-ijsblok. Check onderstaand filmpje om te zien hoe dat er uit zag!

Denk jij te weten wanneer de sleutel op de grond valt, bereken dan hiernaast het totale aantal seconden. Zodra je deze hebt, stuur je een SMS met het woord IJSBLOK en het totale aantal seconden (zonder puntjes) naar 9596 (€0,40/bericht).

Bekijk hier de foto's!

Heuvel webcam (The Talk)