Nieuws

picknicken willem II
Let op! Dit artikel is al 100 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eenmalige kans: dit weekend kun je picknicken op de ‘holy ground’ van Willem II

‘Veld verboden te betreden’. Dat staat normaal gesproken veel langs het veld van het Koning Willem II Stadion. Overtreed je die regels, dan kan je dat een stadionverbod opleveren. Behalve aanstaande zaterdag! Dan kun je eenmalig op het heilige gras van Willem II terecht voor een uitgebreide picknick. Er zijn nog kaarten te koop. 

Foto: 11 Shots Media

Zaterdag 18 juli kun je van 12:00 – 14:00 uur komen picknicken op het veld. De weersverwachtingen zijn top: zo’n 24 graden en het zonnetje komt af en toe lekker door. Oftewel een fantastische kans om samen met je familie of vrienden die verknocht zijn aan het rood-wit-blauw te genieten van een picknick. Je betaalt €17,50 per persoon voor de picknickbox en online kun je kaarten en de picknickbox bestellen. Het meenemen van eigen consumpties is verboden.

Picknicken op het veld

Ben je benieuwd wat je voor die €17,50 krijgt behalve een mooie twee uur durende ervaring op het veld van Willem II? Dit is de inhoud van de picknickbox:

  • Een flesje water
  • Een flesje jus d’orange
  • Versgebakken brood met beleg en salade
  • Rijkelijk belegde wrap
  • Verse croissant met jam
  • Muffin
  • Vers fruit

Tijdens het picknicken is er ook volop entertainment. Zo komt illusionist Niels Houtepen langs en win je wellicht een prijs tijdens de bingo. Ook is het mogelijk om bij je picknickbox wat biertjes, wijntjes of frisdrank bij te bestellen. Dat kan ook online tijdens het bestelproces.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit mooie eenmalige evenement op het veld van het Koning Willem II Stadion? Check dan vooral de website van Bonheur Horeca Groep.

Reageer op dit bericht