Eerste Carpacciobar van Nederland ‘VITTORE C.’ opent in Tilburg

vittore c

Tilburg heeft er vanaf september een prachtig concept bij, met VITTORE C. openen Nadia Ibrahim en Anneloes Rottier de eerste carpacciobar van Nederland. Vernoemd naar kunstenaar Vittore Carpaccio waar het bekende gerecht haar naam aan te danken heeft, serveren de twee 21-jarige oud-studenten van De Rooi Pannen in Tilburg verschillende soorten carpaccio’s.

Puur en creatief

Tijdens de verkiezing voor de nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal sprongen Nadia en Anneloes in het oog door hun enthousiaste verhaal en passie voor puur en creatief eten: “Onze carpaccio’s zijn geïnspireerd door producten over de hele wereld. Van de Hollandse bietjes met een dressing geïnspireerd door onze stageperiode in Portugal tot een klassieke Italiaanse variant. We gebruiken seizoensproducten en serveren onze carpaccio’s als maaltijd door deze te combineren met speciale weckpotjes met groenten.”

BANK15

VITTORE C. is een van de vier food concepten gevestigd in het nieuwe BANK15 aan de Spoorlaan 350 in Tilburg. Een concept waarbij maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd wordt met commercie. In BANK15 komen tal van initiatieven samen, buiten de food experience is er een expo ruimte, flexwerkplekken en een relaxte ontmoetingsplaats gevestigd. Ook oud Rabo Starter van het Kwartaal KraftBier vestigt haar brouwerij in BANK15. BANK15 gelooft in de kracht van samen. Een prachtige plek voor VITTORE C. om haar deuren te openen.

Bram’s bootcamp en Friandries

VITTORE C. nam het tijdens de verkiezing op tegen Bram’s Bootcamp en Friandries. Met zijn aanstekelijke enthousiasme vertelde de Rijense Bram van Osch over zijn weg naar het zelfstandig ondernemerschap en de manier waarop hij Rijenaren fanatiek aan het sporten krijgt. Dries Michels zet met Friandries een exclusieve Tilburgse Chocolaterie in de markt waar vakmanschap en creativiteit samenkomen.

Starters een extra zetje geven

Vier keer per jaar organiseert Rabobank Tilburg en omstreken de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Drie genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.