Eerste editie Rabobank Startup Cinema druk bezocht door ondernemers

startup cinema

Ruim tweehonderd (startende) ondernemers bezochten de eerste editie van de Startup Cinema. Het ondernemersevenement, georganiseerd door Rabobank Tilburg en omstreken, werd gehouden in het prachtig verbouwde Duvelhok.

Succesvolle ondernemers Bart Oosterholt (Social Deal) en Tommy Grein (Q-Promotions) vertelden eerlijk en open over de start van hun bedrijf. Deze live verhalen werden omlijst door inspirerende videobeelden van andere ondernemers en door Strooploos, de huidige Rabo Starter van het Kwartaal. De reacties na afloop waren enthousiast. Startende webwinkelondernemer Judith: ‘Wat een inspirerende avond! Tof dat Rabo dit doet voor startende ondernemers’.

Tips van Startup Cinema-sprekers

Gastheer Ronnie Overgoor wist de ondernemers goede tips te ontlokken. Het geheim van Bart Oosterholt: ‘Brainstormen, het idee zo snel mogelijk live zetten en dan kijken of het werkt’. Tommy Grein van Q-Promotions staat bekend om zijn persoonlijke service: ‘Voor mijn eerste klant reed ik elke vrijdagavond van Tilburg naar Hengelo, jarenlang. In het begin om één pakketje af te leveren. Deze klant was echter zo tevreden dat hij reclame voor mij maakte en zo kwamen er steeds meer adressen bij’.