Eerste Kindergarten Indoor in 013

Na het overweldigende succes van de eerste editie van dancefestival Kindergarten heeft de organisatie besloten om een indoor-editie te houden. Het Tilburgse festival trok in mei 2500 man naar het Stadspark en gaat nu naar poppodium 013 voor een Indoor evenement. Op 19 januari worden alle drie de zalen het terrein van dancestijlen zoals techno, electro, nu-disco en techhouse. De line-up voor de Dommelsch Zaal en Kleine Zaal is rond.

In de Dommelsch Zaal en de Kleine Zaal treden op: Aeroplane, Yuksek, Bart Skils, Remy, Mightyfools, Olene Kadar (live), Moonlight Matters en lokale talenten MAYK, Silky Bastard en Thomas Welt. Kindergarten lanceert een nieuw concept in de Stage01: Kinderopvang. Dit initiatief wil een platform bieden voor het betere van de regionale dance-scene. Headliner daar is het Tilburgse collectief Schoolplein dat een groot succes boekte op de outdoor-editie in mei. Verder draaien in de Stage01 ook Kidnap The DJ, Michael Johnson en Raymond Bloomberg. Meer namen voor Kinderopvang worden nog bekend gemaakt.

Organisator Wouter de Wilde is trots op wat Kindergarten tot nu toe heeft weten te bereiken. “We proefden tijdens onze outdoor-editie de vraag naar kwalitatieve dancemuziek in onze regio. Met name de reacties hebben ons gesterkt in de gedachte dat er vraag is naar meer. Het is daarom dat wij komen met een indoor-editie die we wederom groots aanpakken omdat we ons publiek nergens tekort in willen doen. Kindergarten is ambitieus en we zijn vastberaden om er een succes van te maken.

De kaartverkoop van Kindergarten Indoor start op donderdag 25 oktober vanaf 17:00 uur. Early-bird kaarten worden verkocht in pakketten van 4 kaarten voor 60 euro dus, 15 euro per stuk. In de reguliere voorverkoop kosten de kaarten 25 euro per stuk, aan de deur 35 euro. De kaarten zijn te koop via de website, de Box Office van 013 en alle filialen van Free Record Shop/Van Leest. Voor meer informatie zie de website www.kindergarten.nu.