Eerste namen van Palm Parkies bekend gemaakt

Eindelijk is het dan zo ver… De winter heeft het land verlaten en de zomer staat voor de deur. Iedereen begint stilaan al een beetje van de zomervakantie te dromen. Hoog tijd dus om de eerste namen voor Palm Parkies 2015 op jullie los te laten!

Wie als eerste een mooie plek op de affiche heeft gekregen is Paul Michiels. In niet minder dan negen steden kan je hem aan het werk zien komende zomer. Wie ook het park in jouw buurt in vuur en vlam komt zetten, is Level Six. Deze partyband zal in alle negentien deelnemende steden en gemeenten een heus feest doen losbarsten!

Paul Michiels

Paul Michiels is een Belgisch muziekicoon en trekt dit jaar met plezier terug naar Palm Parkies! Zijn fantastische liveband krijgt in 2015 opnieuw een centrale plaats in zijn carrière. Met de nieuwe ‘A Singer’s Heart Tour’ zal Paul Michiels opnieuw negen Palm Parkies steden plat spelen én dit met een verfrissende nieuwe festivalset, ideaal op een zwoele zomerse avond! Lees hier meer over Paul Michiels.

Level Six

Maar liefst 19x zal Level Six de Palm Parkies in vuur en vlam zetten, zo zullen zij dus in alle deelnemende steden en gemeenten te zien zijn. Met de partyband Level Six strikt Palm Parkies de hipste partyband van het moment. Deze zomer pakken ze uit met een gloednieuwe show: “Red is the new black”. In hun nieuwe show brengen Jo Hens (bekend van oa. Familie – Niko) en Laura Tesoro (dé ontdekking van The Voice 2014) samen met hun muzikanten originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren. Pure ambiance van begin tot einde. Een leuke avond gegarandeerd! Wil je meer weten over Level Six? Klik dan hier.

Palm Parkies in Tilburg

Palm Parkies vindt plaats in negentien verschillende steden in Nederland in België. Elke dinsdag van 7 juli tot en met 18 augustus kun je naar het evenement in het Reeshofpark in Tilburg. Alle optredens van Palm Parkies zijn gratis toegankelijk. De optredens starten om 20.15 uur en duren tot 22.30 uur.