Eerste uitreiking FUJIFILM Best Thesis Award

Op woensdag 25 november ontvangt een afgestudeerde van de Universiteit van Tilburg voor het eerst de FUJIFILM Best Thesis Award. De Award gaat naar de beste scriptie binnen de vakgroep Organisatie en Strategie van de afgelopen 12 maanden. De uitreiking vindt plaats op de Universiteit van Tilburg. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag voor de winnaar en voor de winnaars van tweede en derde prijs.

Jury
Er zijn zeven kandidaten genomineerd voor de Award. Hun scripties worden bekeken door een jury, die een winnaar aanwijst uit een shortlist van drie. Deze wordt bekend gemaakt  tijdens de bijeenkomst. De jury bestaat uit medewerkers van de Universiteit van Tilburg en FUJIFILM. De voorzitter van de jury is prof. dr. S. Douma, hoofd van de vakgroep Organisatie en Strategie van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de Universiteit van Tilburg.

Excelleren
FUJIFILM werkt al langer samen met de Universiteit van Tilburg op het gebied van organisatie en strategie. En met het uitreiken van de Award wil FUJIFILM studenten inspireren om te excelleren op hun vakgebied. Tegelijkertijd drukt FUJIFILM zijn waardering uit voor de samenwerking met de universiteit.

Productie en ontwikkelbedrijf
FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. is een van de grootste productievestigingen van FUJIFILM buiten Japan. Het bedrijf dat gevestigd is in Tilburg zorgt voor onderzoek, productie en distributie van fotografische materialen en offsetplaten voor de Europese markt, het Midden Oosten en Afrika. FUJIFILM Tilburg maakte enkele jaren geleden de strategische keuze om van productiebedrijf door te groeien naar een bedrijf dat ook zelf nieuwe producten ontwikkelt en in de mark zet.