Nieuws

virtual squash
Let op! Dit artikel is al 1026 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eerste Virtuele Squashbaan van Brabant opent in T-Kwadraat

Tilburg heeft een primeur. De eerste Virtual Squash & Gaming squashbaan van Brabant opent vanaf 8 april in Squashcentrum T-Kwadraat. Het is de derde stad van Nederland met een virtual squashbaan. Met deze baan heeft Tilburg er een nieuwe, innovatieve en interactieve manier van sporten bij.

Virtual Squash & Gaming maakt van een traditionele squashbaan een hyper moderne sportplek. Met verschillende spellen en trainingsoefeningen is dit voor zowel de beginner als de ervaren squasher een unieke manier om te sporten. Leuk met vrienden, maar ook voor kinderfeestjes of teamuitjes.

Wat is Virtual Squash & Gaming?

Virtual Squash & Gaming is een sport- en spelaanbod in een driedimensionale omgeving op een squashbaan. Een beamer projecteert het spel op de muur. Raak je de goede plek op de muur, dan scoor je punten. De speler kan zelf diverse spellen en sportactiviteiten oproepen en spelen; denk aan darten, muziekspellen, of aliens proberen te raken met de bal. Visuele- en geluidseffecten voegen een nieuwe dimensie toe aan het squashen. Speel alleen, met vrienden of maak er met een groep een competitie van. Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen:

De squashbaan is vanaf 1 april te reserveren via www.sportintilburg.nl.

Openingsweek

Van 8 tot en met 14 april vindt de officiële openingsweek plaats. Deze week kun je de nieuwe, innovatieve en interactieve sport uitproberen voor maar €10,-. Dit actietarief geldt voor een standaard baanhuur van 45 minuten. Wil je meer weten? Kijk dan even op de website van Sport in Tilburg.

Reageer op dit bericht