EET met je hart restaurantcampagne levert ruim 14.000 euro op

EET met je hart

Als je eind vorig jaar bent gaan uit eten, heb je het vast gezien: de EET met je hart kaartjes op tafel bij ruim 50 restaurants in Tilburg. Middels deze kaartjes werden de gasten gevraagd om 1,00 euro per tafelrekening te doneren aan Stichting Met je hart.

EET met je hart

Deze stichting organiseert sociale ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Een campagne waar bewust voor is gekozen, samen (uit) eten verbindt en deze verbinding is nu juist het doel dat de stichting voor ogen heeft. Mede met de opbrengsten van deze actie realiseren zij voor zo’n 260 Tilburgse ouderen vele mooie momenten. Dit zijn veelal etentjes bij de restaurants maar ook grote activiteiten zoals een high tea op Tilburg Culinair, een kermisbingo in de bierhal en een mooi kerstdiner.

De cheque

Donderdag 12 april werd de cheque met het eindbedrag van €14.513,90 door burgemeester Weterings (ambassadeur van de stichting) overhandigd bij hotel Mercure, waar restaurateurs, vrijwilligers, ouderen en organisatie bijeenkwamen voor de onthulling. De burgemeester draagt stichting Met je hart naar eigen zeggen een warm hart toe en hij prees de vrijwilligers, restaurateurs en de organisatie voor hun inzet voor dit goede doel.