Eeterij op Wielen in de Spoorzone

Voor lekker eten hoef je dit weekend de stad niet uit. Sterker nog, voor de beste culinaire line-up kom je juist naar Tilburg toe. Van vrijdag tot zondag komen de beste foodtrucks onze stad in rollen tijdens Eeterij op Wielen.

Eeterij op Wielen is een rondreizend openlucht festival dat door het zuiden van Nederland trekt. Dit weekend is Tilburg aan de beurt. In de Wagenmakerij parkeren de hipste foodtrucks, de mooiste bakfietsen en de meest creatief omgebouwde busjes. Ook sluit daar zaterdag en zondag een Goodies en Foodies markt bij aan. Een all-in-one lifestyle markt waar je overdag en ’s avonds terecht kunt voor kunst, design, vintage, food en fashion.

Eten, drinken, dansen

Kiezen wat je gaat eten wordt dit weekend misschien nog wel het grootste dilemma, in totaal staan er namelijk 32 trucks voor je klaar. Buiten vind je er 22, de andere 10 vind je in de Wagenmakerij zelf. Met een binnenbar, buitenbar en Citroen Biertruck weten we zeker dat je dorst hoeft te krijgen.

Twee dj’s zorgen tijdens Eeterij op Wielen voor een ultiem festivalgevoel met reggae en loungemuziek uit de jaren ’70 en ‘80. Daarnaast kun je met een lekkere hap en gevulde beker in de hand kijken naar de verschillende live-optredens.

foodtruckfoto
De Mosselbar is één van de foodtrucks die aankomend weekend in de Spoorzone te vinden is.

Duurzaam en schoon

Om het festival schoon, veilig én duurzaam te maken wordt er gebruik gemaakt van hard plastic glazen. Deze schaf je bij binnenkomst voor €2,50 aan. Als je een drankje aanschaft, lever je deze beker in en krijg je er een omgespoelde gevulde beker voor terug. Dit maakt het evenement veilig omdat er geen glas rondzwerft en een stuk milieuvriendelijker. Na afloop kun je de beker mee naar huis nemen als souvenir.

Meer informatie

Eeterij op Wielen vindt plaats op vrijdag 24 april, zaterdag 25 april en zondag 26 april in de Wagenmakerij van de Tilburgse Spoorzone. Vrijdag duurt het van 17.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Het evenement is het hele weekend gratis toegankelijk. Eeterij op Wielen is het perfecte evenement om een lekkere en culinaire bodem te leggen voor Koningsnacht. Ook voor een lekker frietje kun je bij Eeterij op Wielen terecht. Meer informatie over Eeterij op Wielen vind je op www.eeterijopwielen.nl.