Eethuis Twintig in de verkoop: “Mijn ambities liggen nu ergens anders”

Eethuis Twintig in de verkoop

Het bruisende Eethuis Twintig aan de Piushaven gaat in de verkoop. Het is voor eigenaar Thomas Inderfurth, na zes jaar trotse eigenaar te zijn van de bruisende horecazaak aan de Piushaven, tijd om zijn ambities te verleggen. Lees snel verder.

(foto: Eethuis Twintig)

“De afgelopen jaren heb ik zakelijk en privé veel uitdagingen gehad en veranderingen meegemaakt. Die hebben mij als persoon en ondernemer veranderd”, Laat Thomas weten via een bericht naar partners. “Die veranderingen hebben mij als persoon en als ondernemer veranderd. De geboorte van mijn zoontje heeft daar veel aan bijgedragen. Door hem ben ik gaan kijken naar wat ik wil in het leven”,  Aldus Thomas Inderfurth.

Hoe nu verder?

Betekent dit dat we de komende tijd niet meer kunnen genieten van de heerlijke menukaart van Eethuis Twintig? Nee gelukkig niet. “Het restaurant blijft open tot we een goede opvolger hebben gevonden. Eethuis Twintig gaat eind deze week officieel in de verkoop.” Wat Thomas zelf gaat doen, weet hij nog niet: “Eerst verkopen en daarna ga ik kijken wat er op mijn pad komt.”

Over Eethuis Twintig

Bij Eethuis Twintig kun je terecht voor een goede lunch, borrel of diner terwijl je een schitterend uitzicht hebt over de Piushaven. Dat is niet het enige wat schitterend is aan de horecazaak: ook de menukaart is geweldig! Eethuis Twintig voelt niet alleen als thuiskomen, het is thuiskomen! Genoeg reden dus om nog snel eventjes een bezoekje te brengen aan Eethuis Twintig.