Eetwinkel BLYF opent eind zomer in de Tuinstraat

BLYF

‘De eerste echte bijzondere eetwinkel van Tilburg’ opent naar verwachting eind augustus haar deuren in de Tuinstraat. Je kunt er terecht voor lekkere broodjes, heerlijke koffie, verrassende tussendoortjes, borrelhapjes, verse salades en andere maaltijden. En daarnaast verkopen ze bijzondere producten die je niet zomaar in supermarkt vindt. 

“Het idee voor een eetwinkel is ontstaan doordat we dit soort concepten veel in grote steden tegenkwamen,” vertelt Pleun Verhaaren van BLYF. “We vroegen ons af waarom we dit concept niet in Tilburg hebben. Tilburg is immers een grote stad met veel studenten. Het is een stad die ertoe doet. En wij vinden dat Tilburg een toplocatie is voor dit concept.”

Voel je thuis

Lekker werken onder het genot van een kop koffie, afspreken om te lunchen met vrienden en vriendinnen of eindelijk in alle rust dat ene boek lezen: het kan allemaal bij BLYF. Wat het bedrijf helemaal bijzonder maakt, is dat het naast een lunchroom ook een winkel is. “Wij verkopen mooie en lekkere producten die niet in de supermarkt liggen. Wij denken dat we een bijzondere toevoeging kunnen zijn op de reguliere boodschappen. Het is weer eens iets anders.”

Het motto luidt: voel je thuis. Of je nu in de zaak zelf geniet van de producten of dat je de producten mee naar huis, zij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt.

Liefde voor eten

BLYF staat voor kwaliteit en lekker eten. Ze willen terug naar de basis waar alles draait om ambacht en liefde voor eten. Dit betekent dat je hier een mix vindt van gezonde, bewuste en vooral ook lekkere producten. Voor ieder wat wils.

Ben jij ook een foodie met liefde voor eten? BLYF is op zoek naar energieke en horecagerichte blyfers die het team komen versterken.