Eetwinkel Verzot opent deze lente in Tilburg

verzot

Geen zin om te koken, maar wel zin in een lekkere (h)eerlijke maaltijd? Tilburg krijgt er een eetwinkel bij. Nog deze lente opent Eetwinkel Verzot haar deuren aan het Besterdplein. Je kunt er terecht voor take-away maaltijden, lunch en delicatessen. 

Foto: Pexels

Eerder opende eigenaresse Denise al een pop-up restaurant van Verzot, maar nu krijgt heel Tilburg de kans om te genieten voor haar passie voor alles wat met eten te maken heeft. Verzot gaat koken met verrassende ingrediënten en geeft een eigentijdse draai aan een wekelijks wisselend menu.

Tegen verspilling

De creatieve keukenbrigade kookt in een open keuken met de producten die de betreffende dag beschikbaar zijn. Inspiratiebron is de beroemde kok Yotam Ottolenghi die zijn kookstijl voornamelijk heeft gebaseerd op koken met groenten, waarin de Arabische- en Westerse cultuur samenkomen. Maar natuurlijk kun je er ook een eerlijk stukje vlees of vis krijgen.

Eetwinkel

Aangezien Verzot een eetwinkel is, kun je er niet alleen maar gerechten krijgen die je meteen kunt opeten of meenemen. Er zijn ook verschillende producten te koop. Denk aan homemade versproducten, wijnen, lokale bieren en heerlijke delicatessen.

Verzot vestigt zich op Besterdplein 30. Extra fijn: je kunt voor de deur parkeren. Snel na het werk een maaltijd ophalen is dus goed te doen.