Eetwinkel Verzot wint 21e editie van Rabo Starter van het Kwartaal

eetwinkel verzot

Met haar aanstekelijke enthousiasme en haar grote passie voor eten, heeft Eetwinkel Verzot de 21e Rabo Starter van het kwartaal gewonnen. Eetwinkel Verzot is een delicatesse eetwinkel in Tilburg met heerlijke gerechten van zeer goede kwaliteit.

Ik ben verzot op jou!

Ben jij al bij Eetwinkel Verzot geweest? Doen! Denise Hellmig kookt er heerlijke maaltijden die je vers kunt meenemen. Haar familie en vrienden schuiven maar al te graag bij haar aan tafel aan. Ze maakt gerechten uit alle landen, maar veel ingrediënten zijn lokale producten. Lekker en gezond noemt Denise haar maaltijden en lunchgerechten. “Niet vet, ook niet perse vegetarisch.” Ze heeft haar oude koksberoep weer opgepakt. “Ik heb van mijn passie mijn onderneming gemaakt.”

Eetwinkel Verzot is er ook voor bedrijven. “Voor hen verzorg ik lunches. En ze kunnen hier terecht voor mooie relatiegeschenken, zoals bijzondere delicatessen.” Handig om te weten met de feestdagen in aantocht.

Iedere week een ander menu

Denise maakt standaard één vegetarisch gerecht en twee andere gerechten. Deze gerechten verschillen van lasagne tot asperges, voor ieder wat wils dus! Vanuit de eetwinkel kijk je zo de keuken in en zie je hoe Denise de gerechten vol passie bereid. Denise is transparant in waar haar ingrediënten vandaan komen. “Ik werk vooral samen met lokale ondernemers, zodat we elkaar een beetje kunnen helpen.”

Weinig tijd om te koken?

Heb je niet zoveel tijd om te koken of wil je een uitgebreide bedrijfslunch organiseren? Laat dat maar aan Eetwinkel Verzot over. Denise denkt graag met je mee over hoe jij je gezin of collega’s kunt verrassen met een verrukkelijke maaltijd!

Startende ondernemers een extra zetje geven

Vier keer per jaar organiseert Rabobank Tilburg en omstreken de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Drie genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.

Op rabo.nl/tilburg/startervanhetkwartaal lees je meer over de verkiezing en hoe je als startende ondernemer genomineerd kunt worden.