Na shop-in-shop in Kringloop Tilburg nu eigen locatie voor Delvers

Delvers

Na ruim twee jaar een shop-in-shop te hebben gehad bij Kringloop Tilburg, maakt Delvers vandaag bekend intrek te gaan nemen in een pand aan de Petrus Loosjesstraat in Tilburg noord. Wanneer het duurzame bedrijf precies haar deuren opent, is nog niet bekend. 

Delvers is altijd op zoek naar bruikbare en recyclebare elementen uit afvalstromen, overbodige voorraad en inventaris. Zij delven op een duurzame manier naar goederen en materialen en geven deze weer een tweede leven door hergebruik of recycling. Het motto van Delvers is dan ook: ‘reduce, reuse, recycle’. Het zijn vaak de iets duurdere pareltjes onder de tweedehands producten die zij in handen krijgen. Goed voor het milieu dus, maar ook voor de vintage/retro liefhebbers onder ons.

Nieuwe locatie

De nieuwe locatie is gelegen aan de Petrus Loosjesstraat 7a en is zeer makkelijk bereikbaar via Ringbaan Oost. Het pand heeft een totaal oppervlak van meer dan 1300 m², genoeg ruimte dus voor veel mooie tweedehands artikelen. Benieuwd wanneer het pand betreden wordt? Hou dan de Facebookpagina in de gaten!

Delvers

Delvers