Eigenaar Eethuis Twintig breekt enkel en doet oproep om hem tijdelijk te vervangen

Wat een pech! Is het eindelijk lekker weer en kun je na de coronacrisis gas gaan geven op je terras aan de Piushaven, breek je je enkel. Het overkwam Thomas Inderfurth, eigenaar van Eethuis Twintig. En dus is hij tijdelijk op zoek naar iemand die zijn taken op de werkvloer waar kan nemen. 

Op Facebook doet Thomas een oproep. “Vanmiddag uitgegleden en heel erg veel pijn. Na een bezoekje aan het ziekenhuis blijkt dat ik een gebroken enkel heb. Dat komt nu allesbehalve uit. Ik ben dus per direct op zoek naar iemand die me een aantal weken uit de brand kan helpen op de werkvloer bij Eethuis Twintig.”

Denk jij nu: ik kan wel helpen en wil graag een steentje bijdragen? En heb je zin in een mooi project voor een aantal weken aan de bruisende Piushaven? Stuur Thomas een berichtje. “Alleen bij serieuze interesse,” voegt Thomas nog wel toe in zijn oproep op Facebook.

Prachtige zaak met ruim terras aan de Piushaven

Een vakantiegevoel ervaren terwijl je aan het werk bent: het kan bij Eethuis Twintig aan de Piushaven. Je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner. De menukaart is dan ook fantastisch. Ook pakken ze in de zomer extra uit en geniet jij van een vakantiegevoel, ook al ben je aan het werk. Zo heeft Eethuis Twintig iedere woensdagavond singer-songwriters op het terras staan die zorgen voor een heerlijk sfeertje.

Werken bij Eethuis Twintig

Overigens is Eethuis Twintig nog op zoek naar meer personeel. Check hieronder de vacatures.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.