Eindelijk! Bagels & Beans in Tilburg!

Rachel blogt

Het was de enige lunchroom die Tilburg (en ook ik) erg miste in het centrum. We hebben er lang op moeten wachten, maar op 12 december was het zover, de eerste Bagels & Beans geopend in het centrum van Tilburg! De zaak zit er nu al bijna 2 maanden, maar nog steeds is niet iedereen daarvan op de hoogte. Bagels & Beans is gevestigd in het pand op de hoek van de Heuvelstraat en de Oude Markt. Een erg mooi pand dat licht is en meerdere verdiepingen heeft.

Afgelopen week ben ik ook maar eens een kijkje gaan nemen. Eenmaal aangekomen zag ik dat niet alleen ik dat idee had, want wat was het druk zeg! De sfeer is geïnspireerd door de producten en kleuren van het prachtige Zuid-Franse Nice en dat merk je ook gelijk als je binnenkomt. Je waant je hier op vakantie!

Toen ik de kaart zag, snapte ik opeens weer waarom het zo’n gemis voor Tilburg was.
Want waar konden we eerder van die heerlijke bagels halen?
Je kan bij Bagels & Beans kiezen voor 7 verschillende soorten bagels, verschillende soorten beleg en 4 soorten kruidenkazen, zodat jij je bagel kan samenstellen naar jouw wens. Een kenmerk van de bagel is het lage vetgehalte dus goed nieuws voor de Tilburgers die aan de lijn doen! Houd je niet van bagels? Geen probleem! Naast bagels staan er nog andere lekkernijen op de kaart zoals tosti’s, brownies en muffins.

Heerlijk geluncht, vriendelijk personeel, fijne sfeer en een mooie locatie. Ik kom zeker terug!
Tilburg, gefeliciteerd met jullie 1e Bagels & Beans!
Rachel

Elke twee weken verschijnt haar nieuwe verfrissende blog van Rachel op Tilburg.com.