Elektronica discounter BoXXer opent vestiging in Waalwijk

BoXXer opent vestiging

In het pand van de voormalige feestwinkel in de Grotestraat in Waalwijk is vanaf nu BoXXer gevestigd. Een unieke elektronicawinkel waarbij de prijs in goede verhouding staat tot de kwaliteit. Maar vooral een winkel waarin klanten ‘beloond’ worden voor hun bezoek en/of aankoop. De gloednieuwe zaak heeft dezelfde eigenaar als de BoXXer winkel in Tilburg. Lees snel verder. 

Het verschil maken

Een goed overzichtelijk assortiment op het gebied van witgoed, inbouw apparatuur, klein huishoudelijk, TV en computers zorgt ervoor dat ze bij BoXXer het verschil kunnen maken. Ze hebben bovendien een eigen installatie- en bezorgservice aan huis, zodat ze klanten volledig kunnen ontzorgen. Of het nu om het plaatsen van inbouwapparatuur gaat of om het installeren van een nieuwe laptop. BoXXer voorziet in het complete plaatje. Een product kan natuurlijk ook zelf worden opgehaald (tegen scherpe afhaalprijzen).

BoXXer

BoXXer bestaat sinds 2003 en is op dit moment de snelst groeiende Elektronica Keten van Nederland. Naast Waalwijk gaat deze maand ook een nieuwe winkel in Krommenie open én binnenkort zal er nog een winkel open gaan in Brabant. BoXXer Tilburg werkt samen met het filiaal in Waalwijk. Hierdoor kunnen ze sneller leveren en beschikken ze over meer voorraad. De aandacht voor klanten in de winkel, hun kennis van het assortiment sámen met de prijs hebben ervoor gezorgd dat ze ook in Waalwijk kansen kunnen benutten.

Bezoeken?

Klanten kunnen gratis parkeren! BoXXer is blij dat ze klanten deze mogelijkheid kunnen bieden. Voorlopig is BoXXer Waalwijk geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 uur tot 18:00 uur, uitgezonderd op vrijdagen; dan geldt een koopavond tot 20:00 uur. Daarnaast is BoXXer opzoek naar collega’s ter ondersteuning van het team. Loop gerust eens binnen als je interesse hebt!