Elf-Elf, concert in Het Cenakel & meer: dit zijn de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

Elf-elf

Nog geen plannen voor dit weekend? Er is weer van alles te doen in onze mooie stad! We zetten de leukste uittips in Tilburg voor je op een rijtje. Lees snel verder voor de leukste activiteiten van dit weekend.

Elf-Elf op de Tilburgse Heuvel

Op vrijdag 11 november 2022 viert Kruikenstad het Elf-Elf feest weer als vanouds. De traditionele start van carnaval in Kruikenstad vindt dit jaar plaats op de Heuvel. Vanaf 15:30 uur kleurt het plein groen-oranje. Er is geen toegangsbewijs nodig, dus iedereen kan het evenement gratis bijwonen. Het programma staat uiteraard in het teken van de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad en zijn of haar gevolg. Het belooft een mooie opening van het carnavalsseizoen te worden!

Open Atelier weekend

Dit weekend openen de deuren van de panden van Stichting Ateliers Tilburg. Jij kunt een kijkje nemen en genieten van alles wat de ateliers te bieden hebben. Stichting Ateliers Tilburg beheert momenteel tien panden verspreid over heel Tilburg. Ben je benieuwd waar deze zijn te vinden? Klik hier.

Tilburg Trappers – Herner EV Miners

Tilburg Trappers speelt op vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen Herner EV Miners. De puck valt om 20:00 uur op het ijs van IJssportcentrum Tilburg. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kan Tilburg Trappers op jouw steun rekenen?

Open Dag Lassus Tandartsen Tilburg

Op zaterdag 12 november staat de open dag van Lassus Tandartsen Tilburg op het programma. Tussen 10:00 – 14:00 uur kun je er terecht voor een kijkje achter de schermen, informatie over behandelingen en tips & tricks over voeding en mondgezondheid. Ook zijn er activiteiten voor de kids.

Autunno Ensemble in het Cenakel

Op 12 november staat het Autunno Ensemble in Het Cenakel met een schitterend concert. Het Ensemble bestaat uit een vaste groep van 24 strijkers, beroepsmusici of zeer gevorderde amateurs.

Booktokfest in LocHal

Scroll jij urenlang op TikTok langs al jouw favoriete booktokkers? Ligt er op jouw nachtkastjes een berg met boeken? Kom dan op zaterdag 12 november langs bij het Booktokfest in de Lochal. Ontmoet je favoriete booktokkers, leer zelf booktoks maken en verhalen schrijven, luister naar (inter)nationale auteurs en ontdek de bookish markt.

KRAAK: BLOOM

In de KRAAKKELDER van De Nieuwe Vorst kan je op zaterdag 12 november terecht voor het nieuwe clubevent genaamd BLOOM. Tijdens het evenement laten contemporary dance muzikanten hun geluid horen.

Intocht Sinterklaas in Tilburg

‘Hij komt, hij komt!’ Op zondag 13 november komt Sinterklaas aan in Tilburg. De Sint en zijn pieten komen aan in de Piushaven. Vanuit daar volgt een tocht door de stad. Daarna is er ook nog een Sinterklaas Disco in het Spoorpark!

Bridge Drive bij Boerke Mutsaers

Iedereen die het leuk vindt om een potje te bridgen kan op zondagmiddag terecht bij Boerke Mutsaers. Bridgeclub WAC organiseert in de wintermaanden op enkele zondagmiddagen een Bridge Drive bij Boerke Mutsaers.

Pop Up Cinema bij De Nachtzuster

Op zondag 13 november staat er weer een nieuwe editie van Pop Up Cinema bij De Nachtzuster gepland. Vanaf 15:00 uur verandert de zaal van De Nachtzuster in een verrassende bioscoopzaal. Deze keer wordt de de documentaire ‘Alles van waarde is weerloos’ van Karen Ebert gedraaid.

Meer leuke uittips

Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe dingen te doen dit weekend. Benieuwd wat allemaal? Check dan vooral onze uit-agenda!