Nieuws

Let op! Dit artikel is al 414 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Modellen in spe opgelet: Elite Model Look komt terug naar Tilburg

Altijd al de droom gehad om model te worden? Of ken jij iemand die zeker niet zou misstaan op de catwalk? Geef je (of hem/haar) op voor Elite Model Look 2019. Na een zeer succesvolle eerste Brabantse editie, keert de modellenwedstrijd in september terug naar het centrum van Tilburg. 

De inschrijving voor de de grootste modellen wedstrijd ter wereld is inmiddels geopend. Vorig jaar werden in Tilburg twintig jongens en meisjes geselecteerd voor de halve finale. Lees hier de terugblik op Elite Model Look 2018.

Casting op het Pieter Vreedeplein

Elite Model Look strijkt ook dit jaar weer neer op het Pieter Vreedeplein. Zaterdag 14 september van 13.00 tot 17.00 uur gaan de modellen in spe vlammen op de catwalk. Zij presenteren zich aan de Elite Model Look jury, bestaande uit Nodar Beghiyl van EML Nederland en bookers van Elite Amsterdam en Elite World. Beautygloss – Mascha Feoktistova – presenteert de castingdag.

Voorafgaand aan de casting kunnen deelnemers meedoen aan een catwalktraining. Wanneer ze door mogen naar de tweede ronde krijgen ze hairstyling van het Goldwell team, gevolgd door een professionele fotoshoot.

Grand finale

Elite Model Look vindt plaats in zes verschillende steden in Nederland: Utrecht (twee keer), Zaandam, Groningen, Spakenburg, Boxmeer en Tilburg. De castings in de eerste vijf steden vonden al plaats in juni en juli, waardoor de casting in Tilburg de laatste kans is voor veel modellen om zich te plaatsen voor de landelijke (halve) finale.

Aan het einde van de Nederlandse tour presenteren de ruim honderd geselecteerde kandidaten zich tijdens een nationale casting. Hier worden tien jongens en tien meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale. De winnaars van de nationale finale (één jongen en één meisje) krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de wereldfinale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.

Reageer op dit bericht