Elmama meets Creative Open

elmama

Via social media ontdekten de leden van Creatief Collectief Elmama Tessa Camman, de drijvende kracht achter Creative Open in Tilburg. Enthousiast over haar visie en aanpak hebben ze haar benaderd en een afspraak gemaakt om te zien of de kunst van Elmama een aanvulling kan zijn op het aanbod van Creative Open in Tilburg. 

Zo gezegd, zo gedaan. “Wat een leuke ontmoeting. De klik was er direct.” Tessa, en daarmee Creative Open, maakte een bijzondere indruk: “Wat een positieve energie, frisse blik en creativiteit. Geweldig ook, dat de klik wederzijds bleek te zijn” Tessa heeft direct wat van het werk van Elmama een mooie plek in haar winkel gegeven. Een extra reden voor je om eerdaags (weer) eens te gaan kijken!

Workshops bij Creative Open interieur Atelier

Daarbij was het enthousiasme van Tessa zo aanstekelijk dat ze ook gelijk besloten hebben om een aantal creatieve workshops te gaan verzorgen in Tessa’s inspirerende winkel. Er zijn diverse bijzondere workshops in de inspirerende woonwinkel en werkplaats van creative open interieur atelier in Tilburg. Een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest, vriendinnendag, zussendag of een bijzonder uitje! Ook voor kinderen zijn er verschillende leuke workshops.

Elmama

Elmama

Hoog tijd om Elmama eens voor te stellen. Wie zijn Elmama? Elmama bestaat uit drie autodidact kunstzinnige dames, Elly, Margot en Marjan, die individueel en samen werken, elkaar inspireren en onder deze naam gezamenlijk Mixed Media Art maken. Van schilderijen tot 3D sculpturen. Zij hopen je graag op korte termijn te kunnen ontmoeten bij Creative Open.

Creative Open Interieur Atelier is gevestigd aan Wilhelminapark 42C in Tilburg. Interesse gekregen in een leuke workshop of benieuwd wat ze allemaal te bieden hebben? Kijk hier voor meer informatie.