Emir Abu Dhabi bij Experience Island voor incentive

Wanneer een lid van het Koninklijk huis van Abu Dhabi binnen een dag iets bijzonders wil doen, hoeft het Amsterdamse evenementenbureau Monster Events niet lang te denken en raadt direct Experience Island ’t Blauwe Meer in Loon op Zand aan.

Als een van de grootste outdoor evenementenlocaties van de Benelux is Experience Island geen onbekende in de evenementenbranche en zeker niet voor Monster Events.

Op donderdag 15 augustus organiseerde Experience Island daarom een zeer exclusief incentive voor het Koninklijk gezelschap met o.a. off-road motor rijden, flyboarden en zelfs het rijden met een echte Dakar buggy.

Zo blijkt maar weer dat Experience Island niet alleen zeer geschikt is voor grote bedrijfsevenementen maar ook zeker voor kleine maar exclusieve partijen.

Experience Island ’t Blauwe Meer in Loon op Zand is met bijna 50 hectare een van de grootste outdoor evenementenlocaties van de Benelux. De afgelopen jaren transformeerde de locatie van bedrijfsuitjes met teambuilding en gemotoriseerde activiteiten naar voornamelijk grotere bedrijfsevenementen.

Kijk voor meer informatie op www.experience-island.nl/zakelijk of neem contact op met Ramon van Dongen (vandongen@experience-island.nl) of Rick van Dijk (vandijk@experience-island.nl)