Emma Heesters, Freddy Moreira, Johnny 500 & vele anderen komen eind juni naar het Reeshofpark

feest in het park festival

Eind juni kun je in het Reeshofpark genieten van een tweedaags festival: Feest In Het Park Festival. Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 belooft het een legendarisch weekend te worden met meer dan dertig artiesten verdeeld over meerdere podia. De laatste tickets voor de zondag-editie zijn inmiddels in de verkoop. Lees verder. 

Prachtige afsluiting

De afsluiting van het tweedaagse festival – op zondag 26 juni – mag er zeker zijn. Niemand minder dan Freddy Moreira, Johnny 500, Emma Heesters en vele andere zullen de boel volledig op z’n kop zetten deze dag! Maar ook The Boy Next Door, Jody Bernal, JeMatthy, CHIMP en meer betreden het podium. Dat wordt dus ongegeneerd losgaan en met je heupen op en neer gaan op deze heerlijke zondag.

Ook op zaterdag een bomvol programma

Op zaterdag staat het Reeshofpark in het teken van feest en fout met artiesten als Snollebollekes, Qmusic, Veul Gère, ABBA Fever, Jan Biggel en nog vele andere. Ook voor zaterdag zijn nog enkele tickets te koop.

Compleet festival

Naast de vele artiesten, zijn er nog veel meer leuke dingen geregeld. Denk hierbij aan een Foute Photobooth, entertainment op het terrein, een speciale Schrobbelèr Café en een groot Foodplein met een vele foodtrucks.

Koop je tickets

De allerlaatste reguliere zondag tickets zijn nog te koop via de website. Bestel ze snel en bespaar €5,- per ticket. Meer informatie vind je op de website.