Emmapassage – mét Søstrene Grene en veel andere winkels – feestelijk geopend!

Het was een gigantisch project: de totale renovatie van de Emmapassage. Het gebied is van een gedateerd overdekt winkelcentrum getransformeerd tot modern winkelgebied dat verschillende Tilburgse pleinen met elkaar verbindt. Het gebied is op donderdag 24 november feestelijk geopend en dus nu voor iedereen toegankelijk. Zo kun jij dit weekend – als het ook Black Friday is – gezellig komen winkelen in het nieuwe winkelgebied. 

In de vernieuwde Emmapassage vind je een aantal nieuwe namen. Zo zijn Søstrene Grene, Nelson Schoenen, Voetbalshop.nl, Sketchers, alcoholvrije slijterij NIX&NIX, ECCO en diverse horecaconcepten inmiddels open in de Emmapassage. Denk aan Fat Phill’s (lekkere burgers), BAM! (brunch, brood & borrel), Coffeecompany, Anne&Max (high tea, ontbijt en meer) en Strada (Italiaans street-food). Eerder openden Mango, Gianotten Mutsaers (inclusief boekencafé), C&A en de ANWB-winkel al de deuren in het gebied.

Komende periode gaan er nog een aantal winkels open. Zo opent Guts & Gusto op 3 december de deuren. Ook NEWYORKER heeft nog eventjes nodig voordat de winkel open kan. Daarnaast komt er op een later moment nog een vestiging van Starbucks op de hoek van de Emmapassage en het Stadhuisplein. Momenteel wordt er in het pand hard gewerkt om de gloednieuwe vestiging van Starbucks snel te openen. Maar dat is nog lang niet alles. America Today, MSCH Copenhagen, ONLY en Pearle Studio openen ook een vestiging in de gloednieuwe Emmapassage.

Be Your Selfie Tour

Er zijn niet alleen maar winkels en horecaconcepten in de Emmapassage gevestigd. Zo kun je vanaf nu t/m 5 maart 2023 de Be Your Selfie Tour bezoeken. Dit is een Instagrammable Experience in de Emmapassage met 12 prachtig ingerichte kamers waar je de tofste foto’s en video’s kunt maken om jouw Instagram, TikTok of ander social mediakanaal te verrijken.

Grand Openingsweekend

Het hele weekend is er gigantisch veel te doen rondom de Emmapassage om de opening te vieren. Zo kunnen alle Anne’s en Max’en een gratis warm drankje halen bij Anne&Max. Ook staan er koffieproeverijen op het programma, geeft Fat Phill’s hamburgers weg en kun je een jaar gratis friet winnen bij Frites Affairs. Check deze website voor alle openingsacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)