En zo spreek je die Kwèèkers dus uit

Voor het eerst in de geschiedenis van de Kwèèkers heeft Tilburg.com een samenwerking met Willem II. En dat ook nog tijdens de Tilburgse Kermis in plaats van carnaval! 

Misschien ben je ze al wel tegen gekomen in de Tilburgse horeca. Tien verschillende Kwèèkers met een flinke knipoog naar Willem II. Weet je nog niet wat Kwèèkers zijn? Het zijn gekleurde kaartjes met typisch Tilburgse uitspraken, bedacht door de Tilburgers zelf. De kaartjes zijn te vinden tijdens carnaval in de Tilburgse kroegen, eerder kwamen de kaartjes ook uit tijdens Oktoberfest Tilburg. Dit jaar voor het eerst dus ook tijdens de Tilburgse Kermis.

En zo spreek je die Kwèèkers dus uit

Inmiddels zijn de kaartjes een heus verzamelobject en geliefd item geworden van de stad, maar het uitspreken van de Tilburgse spreuken kan nog wel eens lastig zijn. Om je op weg te helpen doen de Willem II spelers het daarom even voor je voor.

Wè kunde gullie kwèèke zeg! Kunnen Guus Joppen, Ruben Ligeon, Justin Mathieu en de broertjes Wuytens dat ook? Bekijk het in dit filmpje:

Posted by Willem II Tilburg on vrijdag 17 juli 2015

Alles over Kermis Tilburg 2015

Kermis Tilburg 2015
Attracties, nieuws, foto’s, openingstijden en acties van Kermis Tilburg 2015. Check hier de grootste online attractie!