Er opent een Surinaams eetzaakje aan de Paleisring!

Goed nieuws voor liefhebbers van Surinaams eten. Binnenkort opent er een Surinaams eethuisje aan de Tilburgse Paleisring. De nieuwkomer komt te zitten in het pand waar voorheen Cafetaria ’t Paleis was gevestigd. Tussen Café de Prins en Sportsbar Papa Jim dus. Lees snel verder.

Wanneer de Surinaamse eetzaak opent, is nog niet bekend. De komende tijd wordt het pand nog aangepakt. De nieuwe eigenaar heeft nu al een Surinaamse eetzaak aan het Julianapark (Eethuis Ricanau) en verhuist dus binnenkort naar de Tilburgse binnenstad. Bij het zaakje kun je terecht voor verschillende broodjes en lekkere Surinaamse gerechten. Denk aan bami, nasi, roti, saoto soep en uiteraard moksi meti (een Surinaamse mixed grill).

Surinaams eten in de binnenstad

Kun jij niet wachten tot de opening van deze nieuwe zaak, maar wil je wel Surinaams eten in de binnenstad? Er zijn al een aantal adresjes waar ze ook de Surinaamse keuken serveren. Bijvoorbeeld bij Faja Lobi aan de Oude Markt, Ritz aan de Heuvelring, Gio’s Surinaams Eethuis aan de Noordhoekring, Eethuis Bamboe aan de Bredaseweg en Fuxing in de Piusstraat.

We houden de ontwikkelingen uiteraard voor jullie in de gaten!