Eredivisiewedstrijden Willem II live te zien bij Pathé Tilburg

eigen snacks

Dit weekend is het zo ver: na bijna een half jaar worden er weer Eredivisie-wedstrijden gespeeld. En ook Willem II is aan de beurt. Op zaterdag 12 september nemen ze het op tegen Heerenveen. En aangezien uitsupporters op dit moment nog niet welkom zijn, wordt de wedstrijd live uitgezonden in Pathé Tilburg.

Maar niet alleen de uitwedstrijden van Willem II worden de komende tijd uitgezonden door Pathé. Omdat er maar een klein percentage supporters welkom is in het Willem II Stadion tijdens thuiswedstrijden, worden ook deze uitgezonden in de bioscoopzaal. Zo geniet je toch van een avondje uit naar het voetbal!

Kaartverkoop

Kaarten voor de wedstrijden zijn via de website van Pathé te verkrijgen voor €8,50 per stuk. Hoeveel kaarten er precies beschikbaar zijn, is niet bekend. Naast de wedstrijden van Willem II, worden door het land heel ook de wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Vitesse, PEC Zwolle, ADO Den Haag, FC Groningen en Sparta uitgezonden. Uiteraard in de steden waar de voetbalclub vandaan komt.

Kijk voor meer informatie over tickets & prijzen op deze pagina.