Eric van den Berk is de Beste vader van Tilburg 2024

Tijdens het loopevenement De Besterd Mijl is Eric van den Berk uitgeroepen tot Beste Vader van Tilburg 2024. Eric werd gekozen uit 45 genomineerden. Benthe en Quinten hadden hun (bonus) vader aangemeld. Tijdens de uitreiking werd hun motivatie voorgedragen. Quinten: “Hij heeft mijn moeder en vijf kleine kinderen een nieuwe toekomst gegeven” Benthe: “Ik had als dochter ook heel graag zijn achternaam gedragen!”

Vijf genomineerden, één winnaar

Dit jaar was het de tweede editie van de Beste Vader verkiezingen. In totaal waren 45 Tilburgse vaders genomineerd. De veelzijdige vakjury heeft afgelopen week alle genomineerden anoniem beoordeeld op motivatie en ieder een eigen top 13 gemaakt. Deze scores zijn opgeteld met daarbij de uitslag van de meer dan 250 publieksstemmen. Dit is de top vijf:

1) Eric van den Berk

2) Gerard van de Put

3) Joep Pronk

4) Daan Kloet

5) Daan Appels

Allemaal in het zonnetje

Alle vaders zijn in het zonnetje gezet. De winnaar ontving de hoofdprijs: een waardebon van €250,- van Jan de Cock Mode en een wedstrijdbezoek bij Willem II. De andere vaders uit de top vijf ontvingen een klusbon van de Hornbach en een waskaart voor de Esso-wasstraat aan de Ringbaan-Oost. De overige vaders kregen een gezinsuitje bij de Voltage of een winkeltegoedbon van de Besterd. En natuurlijk kregen alle genomineerde vaders de unieke ‘Beste vader van Tilburg 2024’ button, uit handen van hun zoon of dochter. 

Quotes juryrapport Eric van den Berk

Het was een spannende strijd tussen de genomineerden, maar de uiteindelijke winnaar was toch echt Eric. Een aantal quotes uit het juryrapport: “Het is mooi dat een bonus vader dit effect op de kinderen heeft.” en “De vader hoort definitief bij de toppers.”

De Beste Vader van Tilburg 2025

Heb je de kans gemist om je vader aan te melden? Geen probleem! Volgend jaar is er mogelijk een nieuwe kans. Je kunt altijd een bericht sturen als je je vader wilt nomineren. Wil je op de hoogte blijven? Volg ze op Instagram. De Beste Vader-verkiezing is mede een initiatief van winkellint Besterd.