Escape your Valentine (of niet): De Voltage organiseert een ‘blind date escape room’ op Valentijnsdag

escape room

Heb jij nog geen date tijdens Valentijnsdag? En ben je wel in voor een spontane actie? Bij de Voltage zijn ze op zoek naar single jongens en meiden die het leuk vinden om op 14 februari uit een escape room te ontsnappen. Je kunt jezelf (of iemand anders) inschrijven door een mailtje te sturen naar info@devoltage.nl

Nadat je bent ingeschreven, kom je op 14 februari naar De Voltage. Op basis van leeftijd en interesses is er een indeling gemaakt van groepjes die zéker voor liefde zouden moeten zorgen. De groepjes bestaan uit vier of zes singles. Hiermee maak je van te voren kennis, drink je een lekker drankje mee en vervolgens ga je samen de escape room in.

Handboeien

Er is echter een kleine twist gegeven aan de escape room: middels handboeien word je namelijk vastgemaakt aan jouw ‘match’. Zo leer je elkaar meteen een stuk beter kennen! Ondertussen probeer je, samen met de groep, de puzzels en spellen op te lossen. Na de ontsnapping (of niet) uit de escape room, kun je samen met je match een gratis drankje drinken bij De Voltage.

Goed om te weten

  • De kosten voor de ‘blind date escape room’ bedragen €18,- per persoon;
  • Je kunt jezelf of iemand anders inschrijven via info@devoltage.nl;
  • De Voltage biedt geen ‘niet goed geld terug’ garantie voor jouw date!