Esprit keert terug naar Tilburg en opent – net als Bomont – een vestiging in de plint van het stadhuis

esprit tilburg

Afgelopen jaren werd het Stadhuis aan het Stadhuisplein in Tilburg flink verbouwd. Naast het feit dat het een enorm duurzaam gebouw is, is er ook een commerciële plint onderin het gebouw ontwikkeld. Hier openen verschillende winkels haar deuren. De eerste namen zijn inmiddels bekend. Lees snel verder. 

Esprit keert terug

Zo keert modeketen Esprit terug naar Tilburg. Eerder hadden zij al een vestiging in de Tilburgse binnenstad, maar de winkel in de Juliana van Stolbergstraat ging jaren geleden dicht. Nu gaan ze een nieuwe vestiging openen onder het Stadhuis. Hier huren zij namelijk een ruimte van ongeveer 400 vierkante meter. Oftewel een flinke winkel. De zaak opent schuin tegenover de Primark. Het Brabants Dagblad schrijft dat Esprit een contract heeft getekend voor 10 jaar dat in gaat op 1 maart 2022. Dan moet de winkel nog wel klaargemaakt worden voor de opening.

Benieuwd wat Esprit allemaal verkoopt? Onder andere mode voor dames, heren en kinderen. Ook hebben ze leuke accessoires voor thuis. Check vooral de website om alvast inspiratie op te doen.

Bomont opent in de Tilburgse binnenstad

Eerder werd al bekend dat Bomont de eerste huurder was van de winkelplint onder het verbouwde Stadhuis. Het van oorsprong Zeeuwse bedrijf heeft ruim tien vestigingen in Nederland en voegt nu ook Tilburg toe aan het winkelaanbod. Bomont huurt een plint van bijna 700 m2. De winkel opent begin dit jaar. Je kunt er terecht voor merken zoals Calvin Klein, Gaastra, Lyle & Scott, Marc O’Polo, PME Legend, Parajumpers, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en veel meer. Wil je meer weten over de winkel? Check dan alvast de webshop en Facebook-pagina. 

Meer winkels in Tilburg?

Wij houden de ontwikkelingen in de Tilburgse binnenstad natuurlijk nauwlettend in de gaten. Zo schreven we onlangs een artikel met horecazaken die afgelopen periode zijn geopend en dit jaar de deuren openen in de stad. Heb jij tips over nieuwkomers in Tilburg? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.