Estate Digital sleept nominatie Dutch Interactive Award binnen

Estate Digital

Voor het tweede jaar op een rij heeft Estate Digital een nominatie te pakken voor de prestigieuze Dutch Interactive Award (DIA). De Award is een felbegeerde prijs voor het beste Nederlandse online werk op het gebied van concept, design, resultaat en interactiviteit. Uit ruim driehonderd inzendingen zijn zij uiteindelijk één van de 74 nominaties.  Met de inzending van de nieuwe website van Stichting Vluchteling dingt Estate mee in de categorie corporate. Tijdens de Dutch Interactive Awardshow in de Beurs van Berlage te Amsterdam worden op donderdag 31 mei de winnaars bekendgemaakt.

De case van Stichting Vluchteling

De nieuwe corporate website voor Stichting Vluchteling is een informatief en gebruiksvriendelijk platform dat bezoekers activeert een bijdrage te leveren vanuit waardevolle content. Het geeft de bezoeker een zo helder mogelijk beeld over hoe de stichting opereert en wat zij betekent voor vluchtelingen.

Het blijft voor Stichting Vluchteling belangrijk om meer structurele inkomsten te genereren om de afhankelijkheid van noodcampagnes te verkleinen. Stichting Vluchteling beschikt nu over een website die informatief is door de noden van vluchtelingen onder de aandacht te brengen en meer vluchtelingen te helpen door nieuwe donateurs te werven.

Het aantal website bezoekers is sinds de livegang gestegen met meer dan 50%. Ook is het doneren vereenvoudigd door een formulier te gebruiken. Dit zorgt sinds livegang  voor ruim 11.500 transacties op de website en een conversiepercentage van 6.5%. Via de website is sinds livegang ruim €400.000 aan donaties opgehaald. Ook het design van de site is nu in overeenstemming met de corporate identiteit en huisstijl van de stichting.

Over Stichting Vluchteling

Wereldwijd zijn ruim 65,6 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking – een recordaantal. Stichting Vluchteling biedt hulp in ’s werelds ernstigste humanitaire crises. Stichting Vluchteling is een noodhulporganisatie die wereldwijd hulp biedt aan vluchtelingen en ontheemden. Bij acute nood biedt Stichting Vluchteling levensreddende noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, voedsel en schoon drinkwater.

Over Estate Digital

Estate Digital is al ruim 21  jaar gevestigd in Tilburg, sinds 2017 in Lissabon en sinds januari 2018 in Rotterdam. Bij Estate geloven ze in happiness. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Medewerkers van Estate worden Estaters genoemd. Een Estater is nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en wil die succesvol toepassen. Zij zijn de digitale katalysator voor bedrijven met wie zij samen doelen realiseren.

Met ruim 21 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen zij iedereen een “state of the art experience”.