Estate Digital in top van beste bedrijven e-business

Voor het eerst in haar drieëntwintigjarige bestaan heeft Estate Digital een plaats weten te bemachtigen in de Emerce 100: de lijst met de beste bedrijven in de e-business.

Het onderzoek dat Emerce voorafgaand aan de lijst doet, richt zich op vijf gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Na een imago-onderzoek onder 759 bedrijven heeft Estate Digital voor het eerst sinds haar oprichting in 1996 een plaats weten te bemachtigen in de lijst.

En niet zomaar een plaats. Het bedrijf maakt haar debuut in de top drie in de categorie ‘’Digital agency fullservice middelgroot’’.

“Voor het eerst in de Emerce 100 en meteen in de top, we zijn erg trots en blij hiermee. Dit is echt een hele mooie waardering voor ons harde werk,” zegt directeur en oprichter Alex Otten.

Over Estate Digital

Met zo’n 23 jaar aan ervaring neemt Estate Digital klanten mee op avontuur in de online wereld. Samen ontdekken, bedenken en op naar de volgende stap. Met hun sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen zij iedereen een “state of the art experience”.  De Estaters staan voor je klaar in Tilburg, Rotterdam én Lissabon.