Estate Digital versmelt in We are you

Estate Digital

Estate Digital bundelt haar krachten met het bureaunetwerk We are you. Met ruim 350 professionals behoort We are you tot de top van Nederland. De toevoeging van Estate Digital zorgt voor nog meer flexibiliteit, expertise en schaalbaarheid, met name richting bestaande klanten. Met de toevoeging van Estate Digital is We are you vertegenwoordigd op 9 locaties in binnen- en buitenland.

“Onze klanten vragen om steeds meer expertise en een groot aantal professionals voor de digitalisering van hun organisatie. De succesvolle krachtenbundelingen binnen het bureaunetwerk van We are you hebben ons echt een versnelling gegeven. Ik zie gemengde teams in nauwe samenwerking met de klant nieuwe uitdagingen aangaan, dat kan alleen met een open houding naar elkaar. We kijken uit naar een nieuwe impuls vanuit het team van Estate Digital”, aldus CEO We are you Jorg Verweij. “Experts vanuit verschillende disciplines en locaties werken succesvol samen om de digitale doelstellingen van onze klanten te behalen. Al deze nieuwe mogelijkheden en kansen voor persoonlijke ontwikkeling zorgen voor veel enthousiasme en groei binnen We are you. Deze flexibiliteit, schaalbaarheid en verschillende expertises van We are you zijn essentieel in onze competitieve en zeer veranderlijke markt.”

Zelfde technologie, werkwijze en cultuur

Directeur Alex Otten van Estate Digital bevestigt: “Omdat we qua technologie voor zeker negentig procent overeenkomen met We are you hebben we in gezamenlijkheid een veel groter team. Ook qua werkwijze en cultuur sluiten we goed op elkaar aan. Naast dat we agile werken, staan intensief samenwerken in zelfsturende teams en persoonlijke contact voorop. Onze mensen zijn betrokken, nemen verantwoordelijkheid en willen zichzelf constant verbeteren.” Alex en Roel worden mede-eigenaar van We are you en blijven verbonden aan de locatie Tilburg.

Over Estate Digital

Estate Digital heeft 23 jaar ervaring op digitaal gebied en houdt zich net als We are you bezig met strategie, concept, design, ontwikkeling en optimalisatie. De ruim 50 medewerkers werken verspreid over Tilburg, Rotterdam en Lissabon.

Over We are you

We are you heeft een omzet van 40 miljoen euro. De 350 professionals werken verspreid over 8 locaties in binnen- en buitenland.