Estate Internet is benoemd tot Sitecore Gold Implementation partner

Estate Internet is benoemd tot Sitecore Gold Implementation partner. Sitecore is wereldwijd leider op het gebied van customer experience-software, aldus Gartner en heeft recentelijk een nieuw Solution Partner programma uitgerold. Dit programma voorziet in de ontwikkelde wensen en behoeften van klanten en partners.

Over het partnerschap

“Net zoals we ons productaanbod hebben ontwikkeld en uitgebreid, zijn we gegroeid in onze samenwerking met partners”, aldus Mircea Verbeeren, Partner Director Benelux bij Sitecore. “We feliciteren Estate Internet met de kersverse status als Gold Implementation Partner. Hieruit blijkt het vermogen om de visie van Sitecore op het beheer van de klantenervaring in de praktijk te realiseren.”

Een Sitecore Gold Implementation Partner is in staat om zeer complexe webomgevingen te ontwikkelen en oplossingen voor digitale marketing te implementeren. Alex Otten, directeur van Estate Internet reageert enthousiast: “Wij zijn erg trots op deze waardering van het partnerschap en zien het als een bekroning van de jarenlange samenwerking. Met de vele succesvolle multi-site implementaties voor klanten als DESTIL, ABN Amro Commercial Finance, European Camping Group en De Gezondheidsdienst voor Dieren is de kracht van Sitecore voor ons een feit.”

De digitale missie

De gezamenlijke missie blijft ondanks deze herziene overeenkomst onveranderd.  Samen werken aan de promotie van de propositie en het informeren van klanten over het voortdurend veranderende  digitale landschap. “Klanten die digital experience en engagement als pijler hebben, moeten deze gouden combinatie in huis hebben, “ aldus Alex Otten.

Over Estate Internet

Estate Internet heeft al ruim 18 jaar ervaring in de online wereld en is als enige Nederlandse partner gespecialiseerd in koppelingen tussen SharePoint en Sitecore. Het bureau is gevestigd in Tilburg en werkt vanuit daar voor een grote diversiteit aan klanten.

Gold_Implementation_Partner_logo