Estate viert twintigjarig jubileum in Barcelona

Op 15 mei bestaat het digitale bureau Estate Internet twintig jaar. Een prestatie in internetland, waar de crisis ook zijn weerslag heeft gehad. Hoog tijd voor een feestje en daarom vliegt het gehele personeel op vrijdagavond naar Barcelona voor een weekend plezier.

Online sinds 1996

Sinds de oprichting in 1996 heeft Estate een enorme groei doorgemaakt. Verschillende locaties in Tilburg zijn de revue gepasseerd en inmiddels is het vaste thuishonk aan de Sportweg. Het pand is in 2015 omgebouwd tot een modern kantoor met flexibele indeling. Een ideale werkruimte voor creatieve en technische experts. Of zoals Estate het noemt: een state of the art experience. De drie verdiepingen bieden voldoende ruimte voor groei en tot die tijd is de bovenste laag van het pand in gebruik door enkele bedrijven waarbij de focus ook ligt op online.

Work hard, play hard

Directeur Alex Otten over het jubileumweekend “Bij Estate staat het geluk van klanten en medewerkers voorop. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Een medewerker van Estate is nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en wil die succesvol toepassen. Deze dynamische en energieke sfeer zorgt voor mooie resultaten en voor een work hard, play hard mentaliteit. Samen proosten op de successen en een feestje vieren op zijn tijd.” Het weekend in Barcelona belooft een mooie combinatie te worden van cultuur, educatie en ontspanning. Met een korte terugblik op de afgelopen 20 jaar, maar vooral een blik vooruit. Ontwikkelen doet Estate samen met haar medewerkers aan de hand van zelfsturing. Dit weekend worden de plannen daarvoor aangescherpt, zodat ook de komende twintig jaar weer succesvol zijn.

Nieuwe look and feel

Na 20 jaar in de online business actief te zijn, weet Estate heel goed waar haar kracht ligt. De focus verschuift naar enkele branches, waaronder onderwijs, zorg en finance. Samen met een extern merkbureau is de identiteit van Estate vastgesteld, waaruit een nieuwe huisstijl volgt. Ook de trouwe groep met klanten zoals Fontys Hogescholen, Destil, Wecycle en Veiligheidsregio Midden- en West Brabant is bij dit proces betrokken. Binnenkort krijgt de website van Estate als eerste een nieuw jasje aangemeten. De andere uitingen volgen snel, zodat voor de zomer een frisse, nieuwe look zichtbaar is.