Estate wordt Sitecore Partner

Internetbureau Estate en Sitecore hebben een partnerovereenkomst gesloten. Hiermee wordt Estate gecertificeerd partner van Sitecore, een krachtige out-of-the-box Content Management Systeem.

“De technologie van Sitecore sluit zeer goed aan op onze aanpak, visie en strategie. Mede op basis hiervan zijn wij in staat om onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te bedienen. Het sterke punt van Sitecore is dat het een product is met extreme flexibiliteit, vergaande mogelijkheden tot integratie en met een gebruikersvriendelijke interface. Met dit CMS bieden we onze klanten veel vrijheid, kwaliteit en gebruiksgemak”, aldus Roel de Groot, directeur van Estate.

Sitecore is groeiende, en dat laat zich ook zien door het groeiend aantal partners dat Sitecore in haar portfolio omarmt. Sitecore streeft in haar partner netwerk na om samen te werken met actieve partijen die Sitecore ook daadwerkelijk adviseren bij haar klanten. Partijen die ook willen investeren in de kennis en kunde om succesvolle webprojecten te verwezenlijken voor haar klanten.

Estate is zo'n nieuwe partner die recentelijk toetrad tot het Sitecore netwerk. “Wij zijn zeer blij met de keuze die Estate heeft gemaakt om ons in haar portfolio op te nemen. Estate is een gerenommeerde partij met mooie klantnamen en goede referenties, ” aldus Harry van Rossum, countrymanager Sitecore Nederland.