Restaurant Etenstijd opent eerste escaperoom

Escaperoom de witte kamer

Dat je er lekker kunt eten, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar nu komt Etenstijd met een wel heel bijzondere uitbreiding: een escaperoom! Een extern bedrijf opent vrijdag 16 september een volledig wit ingerichte escaperoom in het restaurant waarbij je – de naam verklapt het al – moet ontsnappen uit de kamer.

De Witte Kamer is de eerste abstracte escaperoom van Tilburg. Hierin moet je zorgen dat je niet verblind raakt door al het witte om je heen, door de puzzels op de juiste manier op te lossen, kun je samen ontsnappen.

Foto bijschrift: bovenstaande foto geeft een goed beeld over hoe de escaperoom eruit ziet, maar het is niet een daadwerkelijke foto van de escaperoom.

Escaperoom De Witte Kamer

Bij het spelen van escaperoom De Witte Kamer word je met maximaal acht personen opgesloten in een witte ruimte. Je krijgt hierbij anderhalf uur de tijd om eruit te komen. Hierin loopt de tijd niet af, maar juist op. Door een recordtijd neer te zetten kun je op de wall of fame belanden. En dat de escaperoom in een restaurant gevestigd is, is natuurlijk alleen maar handig. Hierdoor kun je een compleet arrangement boeken.