Nieuws

Kwalificatiewedstrijd
Let op! Dit artikel is al 231 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Europa League koorts in Tilburg: groot scherm voor Willem II supporters op Olympiaplein

Niet één, maar minimaal twee Europese wedstrijden voor Willem II. De Tricolores won vorige week namelijk in Luxemburg van Progres Niederkorn en neemt het donderdag 24 september in eigen huis op tegen Rangers FC uit Schotland. De wedstrijd wordt zonder publiek gespeeld in het Koning Willem II Stadion. Maar gelukkig kunnen Willem II supporters de wedstrijd bekijken. 

Groot scherm Olympiaplein

Op het Olympiaplein wordt een groot scherm geplaatst waar Willem II supporters de wedstrijd kunnen bekijken. Vanaf ’s middags 17:00 uur is er programma met muziek om de supporters alvast op te warmen voor de kraker tegen Rangers FC. De wedstrijd begint om 21:00 uur en is vanaf dit plein op een groot scherm te volgen. Het evenement wordt volledig volgens de coronarichtlijnen georganiseerd en biedt ruimte voor zo’n 1000 supporters. De toegang is gratis.

Het is niet voor het eerst dat het Olympiaplein het decor is voor een Willem II-evenement. Voor de bekerfinale van 2019 verzamelden Willem II supporters ook op dit plein. Het werd een groot voetbalfeest.

Kijken in de stad

Ook in de stad zijn er kroegen die de wedstrijd uitzenden. Wil jij in de stad kijken? Bel dan de kroeg waar je wilt kijken om te reserveren. Kroegen hebben immers maar beperkt capaciteit en sommige zijn al ver vol gereserveerd.

Thuis kijken

Voor degene die thuis kijken: de wedstrijd wordt uitgezonden op RTL7.