Evanescence geeft na uitverkochte show een extra concert in 013

Evanescence

Eerder deze maand werd bekend dat Evanescence op zaterdag 17 juni exclusief in 013 staat. Deze show verkocht zó snel uit, dat de groep op vrijdag 16 juni een extra show geeft in Tilburg. Amy Lee en haar kompanen beginnen hun Europese tour speciaal voor het Nederlandse publiek een dag eerder.

Evanescence

Plotseling waren ze daar: Evanescence. De band rond de bevallige zangeres Amy Lee had een dijk van een hit met het nummer ‘Bring Me To Life (Wake Me Up)’. Opvolgers ‘Going Under’ en ‘My Immortal’ konden ook op veel bijval rekenen en debuutplaat ‘Fallen’ ging wereldwijd miljoenen keren over de toonbank. Het tweede album ‘The Open Door’ haalde tevens mooie cijfers en ook de hiervan afkomstige singles ‘Call Me When You’re Sober’ en ‘Litihium’ haalde de Nederlandse charts.

Dat Evanescence door de jaren heen alleen maar populairder geworden is, blijkt wel. Niet alleen zijn ze geboekt als headliner op het grootste metalfestival in de Benelux, Graspop, maar ook de enige show die ze op Nederlandse bodem gaven op zaterdag 17 juni verkocht binnen enkele uurtjes uit.

Extra show

Omdat deze verkoop zó snel ging, doen de Amerikanen een dag eerder een extra show in 013. Ze beginnen hun Europese tour speciaal voor het Nederlandse publiek een dag eerder. Tickets voor deze extra show op vrijdag 16 juni kosten wederom € 41 (excl. servicekosten) en gaan vanaf vrijdag 23 december om 10:00 uur in de voorverkoop. En ben gewaarschuwd, want deze voorverkoop kan zomaar heel erg snel gaan!