Even geen carnaval in Tilburg

Voor sommigen is de carnavalsperiode een feest, de ander ontvlucht de stad liever. Dat is niet persé nodig want er is van alles te doen in Tilburg dat niets met carnaval te maken heeft. Heb jij helemaal niks met carnaval?  Lees dan snel verder voor onze even geen carnaval tips!

Alles-behalve-carnavalsfeest bij De Spaarbank

Bij Stadscafé de Spaarbank vindt het alles-behalve-carnavalsfeest plaats. Vinyl in de Kluis heet het. Met DJ Randy en verschillende gast DJ’s gaat het een mooie avond worden volop goede platen. Het feest gaat 14 februari vanaf 22:00 uur los. De entree is gratis!

Crowbar in 013

Eerder stonden ze al op Roadburn maar nu keert The Mighty Crowbar terug in Tilburg. Een constante factor in de metalwereld met de zekerheid op goede moshpits. Tickets zijn hier te koop. Het concert is vrijdag 13 februari om 20:00 uur. De zaal is om 19:30 uur open.

Tentoonstelling Isaac Julien

De Pont museum voor hedendaagse kunst staat natuurlijk al bekend om de mooie moderne kunst. Ook tijdens carnaval kun je hier terecht voor een tentoonstelling van Isaac Julien. Eerder had hij succes met de film ‘Ten Thousand Waves’ en nu wordt de opvolger ‘Playtime’ voor het eerst getoond op zeven beeldschermen.

Trappers – Eaters

De Trappers kennen geen carnavalsstop en gaan gewoon tijdens carnaval verder met ijshockeyen. Op vrijdag 13 februari treden onze mannen aan tegen de Eaters uit Geleen. Bestel nu alvast je tickets om te genieten van deze snelle explosieve sport. Spektakel gegarandeerd!

Vitesse – Willem II

Willem II speelt de belangrijke uitwedstrijd tegen Vitesse op zaterdag 14 februari. Aangezien ze in Arnhem geen carnaval vieren een goede reden om als niet-carnavaller Tilburg te ontvluchten. De mannen kunnen jullie steun goed gebruiken dus schroom vooral niet om kaarten te bestellen.

Kernafval

Hou jij niet van authentiek carnaval vieren maar wil je wel goed op stap? In de Hall of Fame staat Kernafval op het programma. Geen carnavalsmuziek, polonaises en serpentine maar wel reggae, dancehall, drum & bass en dubstep! 14 februari in de Hall of Fame!

Carnavalsrave zonder carnavalsmuziek

Geen carnavalsmuziek, geen naar bier stinkend bruin café of verklede mensen. Wel Techno en Deephouse, een lekkere rauwe locatie en mensen die zin hebben in een feestje. In Club Smederij staat de Carnavalsrave op het programma. Met Heiko Laux, Rauschakustik, Mozaiek, Aztec en Sub_Surface draaien de beste platen!

Avondje Poolen

Zin om het carnavalsgedruis te ontvluchten en lekker met vrienden een potje te poolen? Poolcentrum 4 Friends is gewoon geopend!

Valentijnsdag

Het is dit weekend natuurlijk ook Valentijnsdag. Omdat het samenvalt met carnaval wordt daar in Tilburg wat minder aandacht aan besteed. Toch is er voldoende te doen met Valentijnsdag. We hebben op een rijtje gezet wat er te doen is zaterdag 14 februari.