Nieuws

hotel mama
Let op! Dit artikel is al 378 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Even me-time & ontsnappen aan gezinshectiek? Auberge du Bonheur transformeert tot Hotel Mama

Aan creatieve ideeën geen gebrek tijdens de coronacrisis. Dit is er weer zo eentje. Auberge du Bonheur wordt namelijk in het weekend van 15 mei overgenomen door vier moeders. Zij transformeren het hotel in Stadsbos013 tot Hotel Mama. Een plek waar Tilburgse mama’s volledig in de watten worden gelegd, ‘me-time’ krijgen en even aan de gezinshectiek tijdens quarantaine tijden kunnen ontsnappen. 

De moeders die een weekend lang aan het roer van Hotel Mama staan zijn Ingrid Klazen, Miriam Somers, Ellen van der Linden en Joyce van de Waal. Zij zijn allen werkzaam bij Bonheur en tevens moeder. Oftewel: ze weten wel wat je als mama graag ter ontspanning wilt. In het hotel bieden zij moeders een welkom rustmoment en tijd om op adem te komen. Ze kunnen zich even terugtrekken uit de hectiek van het gezinsleven, dat zich momenteel noodgedwongen binnen vier muren afspeelt.

Concept Hotel Mama

Gedurende het volledige weekend staat Hotel Mama ter beschikking voor moeders die na weken thuiswerken, multitasken, homeschoolen en quarantaine-survivallen toe zijn aan wat ‘me-time’. Zij worden in de watten gelegd met een luxe arrangement helemaal voor zichzelf in de heerlijke, groene omgeving van Stadsbos013. Naast een overnachting zijn ook een aperitief, een relaxpakket, diverse culinaire verrassingen en supersnelle wifi inbegrepen. Vanzelfsprekend is het arrangement volledig conform de richtlijnen van het RIVM.

En de papa’s? Die passen zoals je op de foto hieronder ziet op de kids!

hotel mama

Arrangement winnen

Wil jij een arrangement winnen? Dat kan! Zo verstopt Auberge du Bonheur 10 Hotel-Mama-vouchers bij de luxe Moederdagontbijtboxen die nu online voor Moederdag te bestellen zijn. Via de Facebookpagina van Tilburg.com en de eigen social media kanalen van Auberge du Bonheur worden nog eens 10 Hotel-Mama-vouchers verloot. Op zaterdag 16 mei zijn de 20 hotelkamers vrij te boeken via deze website.

Uniek Moederdagcadeau

Zoek je nog een originele manier om jouw moeder in het zonnetje te zetten? Een overnachting in Hotel Mama is een uniek Moederdagcadeau. Wil moeder liever niet alleen overnachten, maar de kamer delen met een vriendin of familielid? Een tweede persoon bijboeken is natuurlijk mogelijk. Let op, er zijn maar 20 kamers dus vol is vol.

Voor wie bezorgd is over deze plotselinge overname: op maandag 18 mei overhandigen de vier moeders de sleutels weer aan de directie van Auberge du Bonheur en is alles weer bij het oude!

Reageer op dit bericht