Nieuws

massagesalons tilburg
Let op! Dit artikel is al 247 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Even ontspannen: 6x massagesalons in Tilburg

Wil je jezelf of iemand anders verwennen met een heerlijke massage? Tilburg heeft veel verschillende massagesalons, van de traditionele Thaise salons tot hele hippe varianten. Hier kun je terecht voor onder andere een ontspannings-, hot stone of een sportmassage. Ook zijn er verschillende salons die massages aanbieden om rug- en nekklachten verminderen. Dalí van Zonderzooi heeft de beste 6 massagesalons in Tilburg op een rijtje gezet!

Tekst & foto’s: Dalí Brackenie

Let op: ga niet naar een massagesalon als je gezondheidsklachten hebt. Blijf dan sowieso gewoon thuis. Check vooraf even wat het protocol en de maatregelen zijn van de salon en houd je netjes aan deze regels.

We Are Yoga

De yoga- en massagestudio We Are Yoga biedt heerlijke massages in een prachtige omgeving. Je kan hier onder andere terecht voor een ontspannings-, holistische of een hot stone massage. Ook hebben ze hier een hele speciale massage, namelijk een oorkaars massage. Hierbij wordt er een kaars in je oor geplaatst en na de behandeling zorgt dit voor verlichting en helderheid in je hoofd. Daarnaast kan je bij We Are Yoga ook terecht voor een combinatie van yoga, meditatie en een massage, wat door Suzanne en Mark samen wordt gegeven.

 • Locatie: Ringbaan Noord 31, 5046 AA Tilburg
 • Openingstijden: ma: 6.00-17.00, di: 06.00-15.00 en 19.00-21.00, wo: 06.00-15.00 en 19.00-21.00, do: 06.00-08.00, vr: 06.00
 • Website

Chockdee

Bij Chockdee kun je terecht voor een professionele Thaise Massage. Bij binnenkomst word je verwelkomd door warme kleuren, heerlijke geuren en vrolijke buddha’s. Ze bieden hier verschillende traditionele Thaise massages aan, die wat steviger zijn dan een standaard massage. Hierbij worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet met als doel om blokkades in je lichaam op te heffen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een Thaise hete olie massage, waarbij je een zachte massage krijgt met etherische oliën. Heerlijk! Al vanaf €34,50 kan je bij Chockdee terecht voor een 30 minuten massage.

 • Locatie: Willem II-Straat 56, 5038 BH Tilburg
 • Openingstijden: Elke dag van 10.00 tot 21.00
 • Website

City Massage

Zoals de naam het al zegt vind je City Massage in het centrum van Tilburg, namelijk in de Willem II-straat. Ook deze salon staat erg goed bekend. Bij binnenkomst word je gelijk verwelkomd door de aardige masseuses en ook het frisse interieur geeft een fijn gevoel. Bij City Massage kan je onder andere terecht voor een ontspannings-, duo en zwangerschapsmassage. Ook hebben ze hier een aantal speciale behandelingen, zoals een massage bij lage rugklachten of hoofdpijn. Hierna ben je vaak verlicht van je klachten en voel je je stukken beter! De behandelingen bij City Massage zijn te boeken vanaf €31,50 voor 30 minuten. Ook vind je City Massage op twee andere locaties, namelijk in het Mercure Hotel en bij SPZ013.

 • Locatie: Willem II-Straat 3, 5038 BA Tilburg
 • Openingstijden: ma-zo: 11.00-23.00
 • Website

Sooss

Bij Sooss kun je terecht voor heerlijke massages, van een rustgevende ontspanningsmassage tot een wat diepere sportmassage. Deze zorgen ervoor dat je wat meer tot rust komt en je daarna helemaal herboren voelt. Alle producten die gebruikt worden bij Sooss zijn natuurlijk en bovendien worden de massages op een professionele wijze gegeven. Ben je student? Ook dan kan je hier terecht, want een 30 minuten studentenmassage kost maar €29,99. Daarnaast ben je bij Sooss aan het juiste adres voor een hete olie, duo of een lomi lomi massage.

 • Locatie: Willem II-passage 40, 5041 SB Tilburg
 • Openingstijden: di-vr: 15.00-21.00
 • Website

The Senze

Ook in de Reeshof vind je goede salons, zoals de Thaise salon The Senze. Dankzij de relaxte ruimte en ontspannende muziek waan je jezelf even in Thailand. Je kan hier terecht voor een uur durende Thaise massage, waarbij tijgerbalsem wordt gebruikt in plaats van olie. Dit helpt goed bij vastzittende spieren, stress en vermoeidheid. Ook kan je hier terecht voor een Thaise voetreflex massage, waarbij drukpunten in je voeten worden gemasseerd en de doorbloeding wordt geactiveerd. Dit is voor je gehele lichaam erg ontspannend.

 • Locatie: Liesveldstraat 23, 5045 XS Tilburg
 • Openingstijden: ma-vr: 10.30-21.00 en za: 10.30-18.00
 • Website

GRIB-it & Pieternel Massage

GRIB-it en Pieternel Massage hebben besloten om hun krachten te bundelen. Aan de Piushaven vind je nu de moderne massagesalon GRIB-it & Pieternel Massage. Hier kun je terecht voor een fijne anti-stress, ayurvedische of een lomi lomi massage. Birgitte en Pieternel werken vanuit hun hart en dat merk je gelijk. Er wordt geluisterd naar wat jij nodig hebt, zodat je in alle veiligheid kan loslaten en ontvangen. Bovendien worden de massages afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Ook kunnen bepaalde massages je helpen bij specifieke klachten, zoals stress, burn-out klachten en slapeloosheid. Deze salon is echt een aanrader!

 • Locatie: Kempenaarplaats 8, 5017 DX Tilburg
 • Openingstijden: ma–vr 09.30-22.00
 • Website

Reageer op dit bericht