Even uitrusten bij Intermezzo: heerlijke koffies én spekkoekijs of milkshakes!

Heb je zin in een ijsje? Of wil je misschien nóg iets extra’s naast jouw bakje of hoorntje ijs? Dan ben je bij Intermezzo aan het goede adres! Dus ben je even toe aan een rustmomentje? Ga dan zeker even langs bij Intermezzo en kies een lekkere koffie, milkshake of ijsje uit. Benieuwd? Lees snel verder!

Bij Intermezzo kun je onder andere gaan voor een klassiek kopje zwarte koffie, een gezellige latte macchiato of een oppeppende dubbele espresso. De barista maakt het met liefde voor je klaar! Naast de lekkere koffies kun je ook afkoelen met een van de lekkere milkshakes. Het lijstje met smaken lijkt eindeloos! Alle 66 verschillende smaken zijn zowel als ijs als milkshake te verkrijgen! Om de keuze wat makkelijker te maken lichten wij de smaak spekkoek extra uit! Dit Indische stukje lekkernij maakt een heerlijke ijs- of milkshakesmaak. De kruidige smaak van de uit laagjes gevormde cake zorgt voor een bijzonder ijsje. Zeker de moeite waard om te proberen dus!

Meer informatie

Bij allebei de zaken van Intermezzo in Tilburg is de smaak te krijgen! Wil je meer weten over Intermezzo? Kijk dan even op de website!