Evenementenkalender Tilburg 2019: grote evenementen op een rij

evenementenkalender Tilburg 2019

Tilburg is een bruisende stad waar het hele jaar door genoeg te doen is. Ook in 2019 zijn er weer talloze grote festivals, feestjes, sportevenementen en nog veel meer. Benieuwd welke data je moet omcirkelen in je agenda? Lees verder en neem een kijkje op de grote Tilburgse evenementenkalender.

In deze kalender staan voornamelijk de grote en openbare evenementen. Per jaar worden er honderden evenementen in en rondom Tilburg georganiseerd. Voor een completer evenementenaanbod, waar ook de kleinere evenementen op staan kun je beter in onze agenda kijken. Dit overzicht wordt meerdere keren per jaar bijgevuld met nieuwe en nog ontbrekende evenementen. Organiseer jij een groot evenement in Tilburg en wil je in dit overzicht staan? Stuur dan een mail naar info@tilburg.com 

Evenementenkalender Tilburg 2019

Januari 

  • 22 t/m 25 januari – TOP Winter Week – Binnenstad Tilburg

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus 

September

Oktober

November 

December

Winter in Tilburg

Van 6 december tot en met 5 januari staat de Tilburgse binnenstad in het teken van Winter in Tilburg. Gedurende deze maand staat er een ijsbaan op de Heuvel, een levende kerststal op het Pieter Vreedeplein, is de stad prachtig versierd, staan er overal kraampjes en zijn er veel extra koopmomenten. Ook barst de binnenstad van de winterse evenementen. Check de agenda voor alle evenementen, of lees deze artikelen voor meer informatie: