Evi de Werd gekozen tot eerste stadsfotograaf van Tilburg

stadsfotograaf tilburg

Evi de Werd is op vrijdagmiddag 22 december gekozen tot eerste stadsfotograaf van Tilburg. Citymarketing Tilburg schreef deze titel uit voor fotografen die op Instagram drie mooie foto’s van Tilburg deelden. Eentje van de stad in het algemeen, eentje van de winterbeleving en eentje van de Piushaven.

Verschillende professionele- en hobbyfotografen gingen enthousiast aan de slag en plaatsten prachtige foto’s op Instagram. Uit verschillende inzendingen is Evi de Werd door juryleden Jan van Eijndhoven (fotograaf), Camiel Donders (fotograaf), Judith van Loon (Piushaven Levend Podium), Stefan van Aarle (kwartiermaker Tilburgse binnenstad), Ben Smit (citymarketeer) en Ivan Mols (directeur Tilburg.com) na lang juryberaad uitgekozen.

Jan van Eijndhoven: ”Terechte stadsfotograaf! Mooie foto’s mogen zien en genoten van de diversiteit en verschillende filters.” Camiel Donders schrijft het volgende. ”De winnende foto is een prachtige plaat die me deed denken aan de Franse fotograaf Robert Doisneau. Het was een lastige keuze met mooie inzendingen. Evi, proficiat!”

Expositie in Falcon

Op 19 januari 2018 wordt Evi officieel geïnstalleerd als eerste stadsfotograaf van Tilburg in Falcon. Dan start tevens de expositie waar de (0)13 mooiste foto’s van de fotowedstrijd worden tentoongesteld. De expositie duurt twee weken en is gratis te bezoeken.

stadsfotograaf
Winnende foto door Evi de Werd.