‘Evision biedt optimale ecommerce-koppeling’

Ecommerce is booming. Mensen shoppen steeds meer online en verwachten dat op een eenvoudige en vlotte manier te kunnen doen. Toch blijkt het opzetten van een webshop voor bedrijven niet altijd even gemakkelijk. Het koppelen van die digitale winkel met diverse back office-systemen zorgt onder andere voor complexiteit. Het Tilburgse full service bureau, Estate Internet werkt om die reden samen met Evision uit Apeldoorn. “Zo wordt de integratie van diverse systemen geoptimaliseerd.”

De opdrachtgevers van Estate Internet uit Tilburg gebruiken bijvoorbeeld softwareprogramma’s zoals Microsoft Dynamics AX of SAP. Ze willen de gegevens die daarin staan, ook terug laten komen in de webshop. Alex Otten, directeur van Estate Internet, vertelt verder: “Denk hierbij bijvoorbeeld aan het real-time bijhouden van de voorraad. Momenteel gebruiken we diverse ecommerce-oplossingen zoals Sitecore Commerce, Insite en Magento. Evision vormt een mooie uitbreiding op ons huidige pakket aan mogelijkheden. Evision is een zeer passende oplossing voor klanten die gebruik maken van de Content Management Systemen (CMS) Sitefinity of Sitecore.”

‘Evision heeft veel functionaliteiten’
Estate is in Nederland al jaren een belangrijke Sitecore en Sitefinity-partner. Met die software bedient het Tilburgse bedrijf diverse B2B ecommerce-organisaties. Om de integratie tussen de diverse systemen te optimaliseren, is gekozen voor Evision. “Organisaties zoals BMW en Delsey maken reeds dankbaar gebruik van de vele functionaliteiten die Evision rijk is. Ik weet zeker dat de klanten van Estate Internet hier ook veel baat bij hebben”, aldus Harry van Rossum, CEO van Evision.