Exclusief interview met John Beerens over Willem II

Wij van Tilburg.com zijn echte Willem II fans. We waren dan ook erg blij en trots toen we hoorden dat JohnBeerens.com de nieuwe hoofdsponsor werd van Willem II. Ook werden we een beetje nieuwsgierig, daarom hielden wij dit exclusieve interview met John Beerens zelf!

Wat is de reden dat de Beautywebshop JohnBeerens.com hoofdsponsor is geworden van Willem II?
Als Tilburger ben ik al verbonden aan Willem II via een Business Room. Ik ben er trots op om als hoofdsponsor verbonden te zijn aan Willem II. Daarnaast is het voor mij echt een uitdaging. Deze uitdaging heb ik met beide handen aangegrepen. Ik heb er erg veel zin in en ik denk ook dat het ons beide erg veel goed gaat brengen.

Heb je er lang over na moeten denken?
Al na één gesprek zette ik mijn handtekening onder het contract. Een beslissing recht vanuit het hart. Er is niet eens over het bedrag onderhandeld. Ik begrijp dat Willem II het nu hard nodig heeft. Daarnaast is meer landelijke bekendheid voor de Beautywebshop JohnBeerens.com zeer gewenst.

Is dit een jongensdroom?
Ja zeker! Ik ging vanaf kinds af aan al met mijn vader naar Willem II, daarna zelf en toen via de Business Room. Als je dit als supporter kan doen, dan is dat zeker een jongensdroom! En vergeet niet; met dit shirt worden we kampioen!

Maar vrouwen zijn toch het grootste gedeelte van de klanten van de Beautywebshop JohnBeerens.com?
Dat klopt. Dat betekend gelijk dat er aan de mannenkant nog veel kansen liggen. We hebben namelijk een groeiend assortiment van momenteel ruim 10.000 producten op JohnBeerens.com, waarvan een groot gedeelte mannenproducten. Over een tijdje zouden dit zomaar 5.000 producten meer kunnen zijn!

Daarnaast wil ik met de Beautywebshop JohnBeerens.com landelijke en Brabantse bekendheid krijgen, maar zeker ook Tilburgse. Daar kennen ze me nog steeds voornamelijk als kapper.

Wat voor activiteiten kunnen we verwachten?
We gaan samen met Willem II diverse acties rondom de wedstrijden organiseren. Daarnaast is er ook het doel van Willem II om steeds meer vrouwen de weg naar het stadion te laten vinden.

Meer rood, wit, blauw in de stad zou van mij wel mogen!

Wanneer is deze sponsoractiviteit geslaagd?
Als Willem II kampioen wordt van eerste divisie, zal het shirt met de Beautywebshop JohnBeerens.com erop voor eens en altijd een uniek shirt zijn, aangezien ze nog nooit kampioen van de eerste divisie zijn geweest. Als het niet via het kampioenschap lukt, dan maar via de nacompetitie. Het belangrijkste is dat Willem II in de divisie komt waar het hoort; de Eredivisie.

Wat is de toekomst van JohnBeerens.com?
We zijn dé Beautywebshop van Nederland en willen dit blijven. Het assortiment bestaat niet alleen uit haarproducten, zoals stijltangen en krultangen, maar ook huid- en make-upproducten zijn bij JohnBeerens.com te vinden. Daarnaast ontbreekt ook het stukje fashion niet en hebben we ook een assortiment van tassen, sierraden en portemonnees. Zelf producten om tanden te witten zijn bij JohnBeerens.com verkrijgbaar.

We blijven gaan voor exclusiviteit, diversiteit en de beste service. Zo krijgen we steeds meer nieuwe merken en producten, krijgen we merken die alléén bij ons verkrijgbaar zijn en kan er tot 20:00 besteld worden om het de volgende dag nog in huis te hebben!

john beerens willem ii